Επίθεση Ανδ. Λοβέρδου στον πρόεδρο του Μεγάρου Μουσικής

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016 13:20
UPD:13:35
INTIME NEWS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

O βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος.

A- A A+

Προσωπική επίθεση στον πρόεδρο του Μεγάρου Μουσικής Νίκο Θεοχαράκη έκανε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος κατά τη συζήτηση ερώτησης στη Βουλή.

Απευθυνόμενος στον υπουργό Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε: «{είτε στον πρόεδρο του Μεγάρου –δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι στην ιδιωτική του ζωή ούτε τα κότερά του ούτε τα πλούτη του- όταν αναφέρεται σε μέλη της Εθνικής Αντιπροσωπείας, να είναι πολύ πιο ευγενικός, γιατί τα λόγια "περπατάνε". Και να του πείτε, ειδικά όταν αναφέρεται με τρόπο επιτιμητικό, τουλάχιστον να μην κρατάει πούρο, στις παρέες του που συζητάει και λέει. Είναι υπό δημόσια κρίση και έλεγχο».

ΒΟΥΛΗ - ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

«Αν είναι σε κάθε επίκαιρη ερώτηση που κάνουμε να τον οδηγεί ο κίνδυνος να ακουστεί κάτι γι’ αυτόν να κάνει τα οφειλόμενα, να κάνω κάθε εβδομάδα από μία» συνέχισε ο κ. Λοβέρδος και κατέληξε: «Δεν είναι δική μας δουλειά να διοικούμε το Δημόσιο ούτε είναι τρόπος διοικήσεως του Δημοσίου η αντιπολίτευση να κάνει ερωτήσεις κι επειδή κάνει ερωτήσεις, εν όψει των απαντήσεων, να συγκαλεί τους διευθυντές που δεν τους είχε συγκαλέσει ή να βλέπει τους εργαζομένους που απέφευγε να τους δει. Πείτε του να προσέχει, διότι θα είναι θέμα της επόμενης επίκαιρης ερώτησης ο ίδιος και όχι το υπουργείο Πολιτισμού».

«Δεν ξέρω από πού αντλείτε αυτές τις πληροφορίες. Και αυτά δεν είναι σημεία που συζητιούνται εδώ υπό αυτούς τους όρους», απάντησε ο Αρ. Μπαλτάς δεσμευόμενος πως «σε ό,τι αφορά και τον Ν. Θεοχαράκη και εμένα, θα κάνουμε ό,τι ακριβώς πρέπει και ό,τι ακριβώς μπορούμε, ώστε να τελειώνει οριστικά όλη αυτή η ταλαιπωρία με το Μέγαρο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή