Τον Οκτώβριο η ανάδειξη του νέου διαχειριστή της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 10:52
UPD:10:54
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Στα μέσα Οκτωβρίου θα ανακοινωθεί ο φορέας που θα αναλάβει τη διαχείριση της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, καθώς και το σχέδιο λειτουργίας που θα εφαρμοστεί για την επόμενη πενταετία.

Σύμφωνα με τον Δήμο Αθηναίων, οι τέσσερις ομάδες που προκρίθηκαν στη Β΄ φάση της διαδικασίας ανάδειξης του νέου διαχειριστή της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, έχουν κληθεί να στείλουν τις τελικές προτάσεις τους, έως την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, μετά το αίτημά τους για ολιγοήμερη παράταση.

Στη συνέχεια η συμβουλευτική ομάδα εργασίας του δήμου Αθηναίων θα συσκεφθεί για να τις αξιολογήσει και να αναδείξει τον τελικό φορέα. Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούλιο, η συμβουλευτική ομάδα που έχει συγκροτηθεί και απαρτίζεται από τους Άρη Καλαντίδη (πολεοδόμο και Διευθυντή του Ιnstitute of Place Management), Πέτρο Μάρκαρη (συγγραφέα), Σταύρο Μπένο (πρόεδρο του Σωματείου «Διάζωμα», πρώην υπουργό), Βασίλη Φουρλή (πρόεδρο του Ομίλου Φουρλής) και Αμαλία Ζέπου (αντιδήμαρχο για την Κοινωνία των Πολιτών), είχε προκρίνει ομοφώνως (μεταξύ των 17 προτάσεων που κατατέθηκαν) τέσσερις ομάδες, προκειμένου να καταθέσουν αναλυτικές προτάσεις του μοντέλου διαχείρισης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή