Ολυμπιακός: «Μήνυμα» Πασιένσια σε Μπέντο

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016 14:09
UPD:14:13
EPA/SRDJAN SUKI
A- A A+

Πολύ ευχάριστο μήνυμα έστειλε στον Πάουλο Μπέντο ο Γκονσάλο Πασιένσια, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-1, στον φιλικό αγώνα που διεξήχθη το πρωί στο Ρέντη.

Ο νεαρός Πορτογάλος επιθετικός σκόραρε και τα δύο τέρματα των «ερυθρόλευκων», στέλνοντας μήνυμα στο συμπατριώτη του τεχνικό ότι μπορεί να υπολογίζει και στις δικές του υπηρεσίες ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Ο Μπέντο έχει λοιπόν στα χέρια του μια επιπλέον λύση στην επίθεση, πίσω από τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο Ιντέγε και τον (ανέτοιμο) Καρντόσο, στοιχείο που είναι πολύ χρήσιμο στο rotation που εφαρμόζει ο Ίβηρας προπονητής.

Οι καλές ειδήσεις είχαν όμως και συνέχεια, αφού στο φιλικό συμμετείχε ο Σιόβας, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ χρησιμοποιήθηκαν και οι Φορτούνης (εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τον Ηρακλή), Ρομαό, Μπουχαλάκης, καθώς και οι «μικροί» Μανθάτης, Χουτεσιώτης.

Ο Ελαμπντελαουί, αντίθετα, δεν πήρε χρόνο συμμετοχής καθώς ακόμη δουλεύει εντατικά προκειμένου να φτάσει στο επίπεδο που απαιτούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις