Δημοκρατική Συμπαράταξη για προσφυγικό: Τα νησιά πήραν στην κυριολεξία φωτιά

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016 13:21
UPD:13:24
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Κριτική στην κυβέρνηση με αιχμή και τη χθεσινή ομιλία του Πρωθυπουργού στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ για το μεταναστευτικό ασκεί η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

«Ο κ. Πρωθυπουργός είπε χθες στους ηγέτες των κρατών-μελών του ΟΗΕ ότι ‘αν αποτύχουμε, θα δώσουμε χώρο στους εθνικιστές’. Ο πρόθυμος στις υποδείξεις των ισχυρών της Ευρώπης, που με την πολιτική του εγκλώβισε τη χώρα και τους πρόσφυγες στα σημερινά αδιέξοδα, εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά με μοναδικό μέλημα να συμμορφωθεί στις υποδείξεις των επικοινωνιολόγων», σχολιάζει η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Τονίζει ακόμη ότι τα νησιά «ήδη πήραν στην κυριολεξία, φωτιά» και πλέον «δεν κρίνεται μόνο η αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης», αλλά και η αξιοπρέπεια της χώρας. «Δεν κινδυνεύουν μόνο περιουσίες και η ‘εικόνα της χώρας στο εξωτερικό’, κινδυνεύουν άνθρωποι. Ήδη, με τις παραλείψεις τους ‘έδωσαν χώρο στους εθνικιστές’», παρατηρεί η Δημοκρατική Συμπαράταξη, καλώντας τους κυβερνώντες «να βγουν από τις τρύπες τους και να ασχοληθούν με τα προβλήματα των ανθρώπων στην πραγματική ζωή».

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή