Παναθηναϊκός: Διαμαρτυρίες για τη διαιτησία στο «Καυτανζόγλειο»

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016 16:15
UPD:16:18
INTIME SPORTS/VILLA
A- A A+

Ξανάρχισε την «γκρίνια» ο Παναθηναϊκός για τη διαιτησία, καθώς σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των ανθρώπων του ο Φωτιάδης δεν είχε καλή απόδοση στο χθεσινό παιχνίδι Ηρακλής-Ολυμπιακός.

«Η εφαρμογή του ισπανικού μοντέλου στη Διαιτησία της Super League, προβλέπει το 50-50 για ΟΛΕΣ τις ομάδες, κάτι που δεν φαίνεται να συμβαίνει για την ομάδα του Πειραιά με βάση τον χθεσινό αγώνα με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη. Περιμένουμε να πληροφορηθούμε λοιπόν, την πειθαρχική κρίση για τον συγκεκριμένο διαιτητή», αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.

Παράλληλα, αναφορά υπάρχει επίσης για τον επιδιαιτητή Κύρο Βασσάρα: «Θέλουμε όμως, να επισημάνουμε στον κ. Βασάρα, ότι θα είναι κρίμα γι΄ αυτόν να χαθεί η μοναδική ευκαιρία που του εμφανίσθηκε να συμμετέχει στο συμμάζεμα του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Και κάτι ακόμα που αφορά τον κ. Βασάρα. Η υστεροφημία του και ο τίτλος του "εκλεκτού" της UEFA, θα κριθεί και από την αντοχή που θα επιδείξει να μην υποκύψει στις πιέσεις που του ασκούνται, να επανέλθουν σε ενέργεια Παπάδες, διάκοι και εξαπτέρυγα της ελληνικής διαιτησίας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις