Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016 15:35
UPD:15:37
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Η προσπάθεια για δίκαιη ανάπτυξη, η διασύνδεση του κόμματος με την κυβέρνηση και η σχέση με την κοινωνία ήταν τα κεντρικά θέματα, τα οποία απασχόλησαν τις διήμερες εργασίες της Συνόδου της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεων των στελεχών του κυβερνώντος κόμματος, υπογραμμίστηκε επίσης, η ανάγκη κατάρτισης ενός στρατηγικού σχεδίου για τη συνολική ανασυγκρότηση της χώρας.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, Παναγιώτης Ρήγας, αναφέρθηκε και στο επικείμενο Συνέδριο, το οποίο «πρέπει να επιβεβαιώσει ότι οι αποφάσεις που πήραμε και υλοποιήσαμε τον τελευταίο χρόνο ήταν συνειδητές και έγιναν με γνώμονα την κοινωνία και την αριστερά».

Ο μεγάλος βαθμός δυσκολίας των επιλογών αυτών - εξήγησε - «έφερε τον καθένα και την καθεμιά από εμάς στον ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην προσωπική και συλλογική του ευθύνη».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, υποστήριξε ότι το Συνέδριο «θα διαμορφώσει τους όρους και τις προϋποθέσεις για να συνεχιστεί μια πορεία με αριστερό, προοδευτικό και δημοκρατικό προσανατολισμό, που δεν θα επιτρέψει να οδηγηθούμε σε νεοφιλελεύθερη παλινόρθωση».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή