Μπάσκετ: Ο Παναθηναϊκός κατάκτησε το τουρνουά «Diamonds are Forever»

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016 00:01
UPD:13:11
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN
A- A A+

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Διαμαντίδη με την κατάκτηση του τουρνουά Diamonds are Forever.

Οι «πράσινοι» αν και βρέθηκαν πίσω στο πρώτο ημίχρονο, τελικά επικράτησαν της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 80-73 και πήραν την πρώτη θέση στο τουρνουά που έγινε προς τιμή του Διαμαντίδη.

Το τελικό αποτέλεσμα, βέβαια, μικρή σημασία είχε για το «τριφύλλι», καθώς η βραδιά ήταν αφιερωμένη στο μεγάλο αρχηγό, ωστόσο, έστω και σε φιλικό ματς οι Κυπελλούχοι Ελλάδας επικράτησαν των πρωταθλητών της Euroleague έχοντας ως κορυφαίο τον Γιάννη Μπουρούση που τελείωσε τον αγώνα με 18 πόντους.

Οι «πράσινοι» είχαν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, με ορισμένα εκρηκτικά, αλλά και κενά διαστήματα, όπως αυτό της δεύτερης περιόδου, όταν δέχτηκαν επιμέρους σκορ 29-14 και βρέθηκαν πίσω με 48-39.

Ανέβασαν όμως... στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και με πολύ καλή εμφάνιση στην τελευταία περίοδο έφτασαν στη νίκη επί της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είχε την τιμητική του και στο αγωνιστικό κομμάτι, αφού πάτησε παρκέ για 1:19’’ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με το Νο13 στην πλάτη, γνωρίζοντας την αποθέωση από συμπαίκτες, αντιπάλους και τους οπαδούς.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις