Premier League: Ασταμάτητη η Μάντσεστερ Σίτι

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016 19:00
UPD:19:02
REUTERS/Carl Recine
A- A A+

«Χωρίς φρένα» συνεχίζει στην Premier League η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία με το 4-0 επί της Μπόρνμουθ, έφτασε στις 5 σερί νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια από την έναρξη της περιόδου.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, όντας η μοναδική στο πρωτάθλημα που έχει το απόλυτο, βρίσκεται σε τρομερή φόρμα κι απέδειξε ότι μπορεί να σκοράρει με χαρακτηριστική άνεση και χωρίς το μεγάλο της αστέρι στην ενδεκάδα, τον Κουν Αγουέρο (τιμωρημένος). Ντε Μπράιν, Ιχεανάτσο, Στέρλινγκ και Γκουντογκάν ήταν οι σκόρερ των «πολιτών», που τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λίγω αποβολής του Νολίτο στο 86΄ (αντιαθλητική συμπεριφορά).

Ημέρα των φαβορί ήταν η σημερινή στο αγγλικό πρωτάθλημα, καθώς στα τέσσερα ματς που έγιναν δεν υπήρξε η παραμικρή έκπληξη. Η Λέστερ με τον Σλιμανί να δικαιολογεί το «ντόρο» που έγινε με την απόκτησή του και να σκοράρει 2 φορές, πέτυχε τη 2η εφετινή της νίκη επί της Μπέρνλι με 3-0, ενώ με «διπλό» από την έδρα της Χαλ πέρασε η Άρσεναλ (4-1).

Δύο γκολ για τους «κανονιέρηδες» σημείωσε ο Σάντσες, που έχασε κι ένα πέναλτι, ενώ το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν και οι Γουόλκοτ, Τσάκα.

Η Γουεστ Μπρομ προηγήθηκε με 4-0 της Γουεστ Χαμ, η οποία το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 4-2, σκορ με το οποίο τελείωσε το παιχνίδι. Τα «σφυριά», αν και ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με μεγάλες προσδοκίες συμπλήρωσαν 4 ήττες, ενώ έχουν μόλις μία νίκη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις