«Fifty Shades Darker»: Αυτή τη φορά, χωρίς κανόνες

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016 11:25
UPD:18:47
A- A A+

«Ξεχάστε το παρελθόν και παρασυρθείτε σε κάτι με... ακόμα πιο σκοτεινή απόχρωση του γκρι», αναφέρει στην αρχή του το τρέιλερ της ταινίας «Fifty Shades Darker», σίκουελ  του «Fifty Shades of Grey» (Πενήντα αποχρώσεις του γκρι).

Ο Κρίστιαν (Τζέιμι Ντόρναν) και η Άνα (Ντακότα Τζόνσον, κόρη της Μέλανι Γκρίφιθ και του Ντον Τζόνσον) επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη κάνοντας αυτή τη φορά μία νέα συμφωνία: Όχι κανόνες.

Μετά την πρώτη ταινία που τελείωσε με το ζευγάρι χωριστά, ο Κρίστιαν κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να κατακτήσει την Άνα. «Σε θέλω πίσω», της λέει. «Δεν το βλέπω να πετυχαίνει» του απαντά. Για το πώς θα εξελιχθεί ο έρωτας του γοητευτικού επιχειρηματία και της ντροπαλής φοιτήτριας οι θεατές θα ενημερωθούν στις 10 Φεβρουαρίου 2017, όταν το «Fifty Shades Darker» κάνει πρεμιέρα στην Αμερική.

Ο σκηνοθέτης του «House of Cards», Τζέιμς Φόλεϊ, με μαεστρία προσπαθεί να αναβαθμίσει αισθητικά το προϊόν, που πούλησε καλά στην προηγούμενη ταινία, αλλά οι κριτικές δεν ήταν οι αναμενόμενες.

Η μουσική επένδυση παραμένει σταθερά μια εναλλακτική, πιο σκοτεινή και ερωτική εκδοχή του «Crazy in Love» της Beyonce, αυτή τη φορά από τον μουσικό Miguel, ενώ το βασικό καστ συμπληρώνουν οι Κιμ Μπέισινγκερ και Μπέλα Χίθκοτ.

Προτεινόμενα για εσάς