Σφακιανάκης: «Δεν θα αρχίσει το πρωτάθλημα εάν δε λυθούν τα θέματα με τα τηλεοπτικά και τις κάμερες»

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016 15:58
UPD:16:00
INTIME SPORTS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής ήταν ξεκάθαρος και τόνισε ότι εάν δε λυθούν τα προβλήματα με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις και τις κάμερες στα γήπεδα, τότε η σέντρα δεν πρόκειται να γίνει.

A- A A+

Το πρωτάθλημα της Football League είναι προγραμματισμένο να αρχίσει στις 25/09, αλλά αυτό θα γίνει υπό προϋποθέσεις, όπως ανάφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Στέλιος Σφακιανάκης.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής ήταν ξεκάθαρος και τόνισε ότι εάν δε λυθούν τα προβλήματα με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις και τις κάμερες στα γήπεδα, τότε η σέντρα δεν πρόκειται να γίνει.

Ο έμπειρος παράγοντας υποστήριξε: «Το πρωτάθλημα δεν θα αρχίσει, για να είμαι πιο σαφής, πολύ δύσκολα θα αρχίσει καθώς οι ομάδες δεν προλαβαίνουν να βάλουν τις κάμερες που ζήτησε η ΕΕΑ», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού δύο μέρες πριν το Κύπελλο, εντελώς αιφνιδιαστικά, ζήτησε να μπουν κάμερες. Υπάρχουν θέμα εδώ. Στη Super League υπήρξε διευκόλυνση χρόνου για να προλάβουν να βάλουν τις κάμερες. Δεν είμαι αντίθετος, αλλά να μεσολαβήσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Πρόθεσή μου δεν είναι να αποφύγουμε το θέμα. Το ξαναλέω: θέλουμε να μπουν κάμερες, αλλά όχι τόσο γρήγορα. Αν υπάρχει η δυνατότητα να μπουν νωρίτερα ας μπουν και σε μια εβδομάδα ώστε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Αναφερόμενος στη συνέχεια στο θέμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων ο «ισχυρός άνδρας» της Football League επισήμανε: «Βρίσκομαι σε διαπραγμάτευση με τηλεοπτική πλατφόρμα και ελπίζω να προχωρήσει. Υπάρχουν κάποια ζητήματα που εξετάζουμε, κάποιες υποχρεώσεις και δεσμεύσεις εκατέρωθεν. Υπάρχει η εκτίμηση ότι μπορούμε να παράξουμε ένα προϊόν ελκυστικό».

Σύστημα με κάμερες από τις ομάδες της κατηγορίας διαθέτουν τα γήπεδα της Καλλονής, του Πανθρακικού, του ΟΦΗ, του Αρη, του Απόλλωνα Σμύρνης (σ.σ. Νέα Σμύρνη), του Κισσαμικού (σ.σ. Περιβόλια) και των Χανίων (σ.σ. Περιβόλια).

Αντίθετα, δεν υπάρχει σε αυτά του Πανελευσινιακού, της Σπάρτης, του Παναιγιάλειου, της Αναγέννησης Καρδιτσας, του Αχαρναϊκού, του Πανσερραϊκού, της Καλλιθέας και του Αιγινιακού, ενώ η ΠΑΕ Τρίκαλα έχει αρχίσει τις σχετικές διαδικασίες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις