Παναθηναϊκός: Ξαφνικό πρόβλημα με Λεντέσμα και Ιμπάρμπο

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016 20:54
UPD:21:00
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Κριστιάν Λεντέσμα.

A- A A+

Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των Κριστιάν Λεντέσμα και Βίκτορ Ιμπάρμπο στο μεθαυριανό ματς του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ για τους ομίλους του Europa League.

Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει κάθε λόγο να είναι προβληματισμένος μετά τα αιφνίδια προβλήματα που προέκυψαν σήμερα. Ο Αργεντινός μέσος δεν πήγε στο Κορωπί καθώς ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές και ακόμη δε μπορεί να εκτιμηθεί εάν θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της Πέμπτης.

Υπάρχει αισιοδοξία ότι τελικά θα προλάβει να ξεπεράσει το πρόβλήμά του στο διήμερο που ακολουθεί, αλλά πιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν αύριο.

Ο Κολομβιανός επιθετικός τραυματίστηκε στο γόνατο (αιμάτωμα), ωστόσο, οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ δεν κάνουν λόγο για κάτι το σοβαρό. Το πιο πιθανό είναι ότι θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το ματς με τους Ολλανδούς.

Μέσα στα δυσάρεστα υπήρξε κι ένα ευχάρισο γεγονός για τον Στραματσόνι. Ο Ράσμους Τελάντερ έβγαλε όλο το πρόγραμμα προπόνησης χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση, δείγμα του ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο πριν την επιστροφή του στη δράση μετά από αρκετούς μήνες απουσίας. Θεραπεία έκανε ο Τάσος Κουτρουμπής, αλλά θεωρείται πως θα δώσει το παρόν στο πρώτο ματς του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις