Κριτική Φ. Γεννηματά στην κυβέρνηση με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016 11:31
UPD:11:36
INTIME NEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σε δηλώσεις της μετά τον αγιασμό, η κ. Γεννηματά (φωτ. αρχείου) ευχήθηκε καλή χρονιά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση για λογική ισοπέδωσης στην εκπαίδευση.

A- A A+

Κριτική κατά της κυβέρνησης για τα θέματα της παιδείας άσκησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, η οποία επισκέφθηκε το 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου.

Σε δηλώσεις της μετά τον αγιασμό, η κ. Γεννηματά ευχήθηκε καλή χρονιά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση για λογική ισοπέδωσης στην εκπαίδευση.

Όπως είπε, το Ειδικό Νηπιαγωγείο και Δημοτικό του Αγίου Δημητρίου είναι ένα σχολείο πρότυπο, το οποίο όμως, «δυστυχώς, παρά τη στήριξη που έχει και από την δημοτική αρχή, προχωρά με δυσκολίες, με ελλείψεις και μέσα στη συνολική άποψη που έχει η σημερινή κυβέρνηση για την ισοπέδωση στην εκπαίδευση, θεωρούν ότι η ειδική αγωγή πρέπει να στελεχώνεται από τα πλεονάσματα που προκύπτουν από τις περικοπές σε όλα τα άλλα σχολεία, στο ολοήμερο, στα γυμνάσια, στα νηπιαγωγεία».

Καταλήγοντας, διαβεβαίωσε ότι «εμείς θα είμαστε στο πλάι των εκπαιδευτικών και των γονιών, στην ειδική αγωγή και δεν θα αφήσουμε να επιστρέψει στις εποχές πριν από το ΄81, που δεν ανήκε στην εκπαίδευση, αλλά επικρατούσε η λογική της ιδρυματοποίησης».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή