«Παγώνει» η διαδικασία όσον αφορά το επίδομα σε τέως βουλευτές

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2005 16:07
A- A A+

«Παγώνει» η διαδικασία όσον αφορά το επίδομα επαγγελματικής αποκατάστασης σε τέως βουλευτές σχετικά με το ασυμβίβαστο, ανακοίνωσε στην Ολομέλεια η Πρόεδρος της Βουλής Αννα Μπενάκη-Ψαρούδα, μετά από τη θύελλα αντιδράσεων που ακολούθησε της γνωστοποίησης της ομόφωνης απόφασης της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής.

«Οταν πλέον κατέστη σαφές, ότι πρώτος ο ΣΥΝ, εν συνεχεία το ΚΚΕ και κατά τρίτον η ΝΔ έχουν αντιρρήσεις για τη συνέχιση αυτής της διαδικασίας, κατέβηκα από την έδρα και κάλεσα τον κ. Ρέππα προκειμένου να συνεννοηθούμε για τα περαιτέρω. Και εκεί συμφωνήθηκε, κατόπιν δικής μου προτάσεως, το θέμα να επανέλθει στις κοινοβουλευτικές ομάδες, μέσω της Διάσκεψης των Προέδρων, αφού βεβαίως ανασταλεί η προώθηση κάθε διαδικασίας και οι κοινοβουλευτικές ομάδες να αναλάβουν να επανεξετάσουν το θέμα», ανέφερε η κα Μπενάκη.

Νωρίτερα, η πρόεδρος της Βουλής εξαπέλυσε ευθείες βολές κατά του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου, ο οποίος χαρακτήρισε προκλητική τη χορήγηση επιδόματος σε βουλευτές.

«Ο κ. Στεφανόπουλος είχε καταδικαστεί σε δεκαετή αφωνία, τώρα θα τον ακούμε συχνότερα», σημείωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή