Primera Division: «Καταιγίδα» από τη Μαδρίτη

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016 19:01
UPD:19:06
REUTERS/JUAN MEDINA

Ντανίλο, Σέρχιο Ράμος, Πέπε (φωτογραφία) και Μόντριτς ήταν οι άλλοι σκόρερ των πρωταθλητών Ευρώπης, ενώ για την ομάδα της Παμπλόνα μείωσε αρχικά ο Ριέρα στο 64΄, ο ίδιος παίκτης στο 72΄ απέτυχε να σκοράρει με πέναλτι, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γκαρσία.

A- A A+

Επιβλητικές εμφανίσεις και ευρείες νίκες πέτυχαν οι δύο ομάδες της Μαδρίτης, Ρεάλ και Ατλέτικο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στην Primera Division. 

Με γκολ από τα... αποδυτήρια συνδύασε την επιστροφή του στην ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ άνοιξε το σκορ για τη «Βασίλισσα» στο 6΄ επί της Οσασούνα, για να ακολουθήσουν άλλα 4 γκολ από τους «μερένγκες» στο εμφατικό 5-2 μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». 

Ντανίλο, Σέρχιο Ράμος, Πέπε και Μόντριτς ήταν οι άλλοι σκόρερ των πρωταθλητών Ευρώπης, ενώ για την ομάδα της Παμπλόνα μείωσε αρχικά ο Ριέρα στο 64΄, ο ίδιος παίκτης στο 72΄ απέτυχε να σκοράρει με πέναλτι, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γκαρσία.

REUTERS/MIGUEL VIDAL

Ένα ημίχρονο ήταν ντέρμπι το παιχνίδι στο Βίγκο, ανάμεσα στην Θέλτα και στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Στο δεύτερο μέρος, όμως, οι «ροχιμπλάνκος» πέτυχαν 4 γκολ και συνέτριψαν με 4-0 τους γηπεδούχους. Ο Γκριεζμάν βρήκε δύο φορές το δρόμο προς το δίχτυα, ο Κόκε άνοιξε το σκορ και ο Κορέα «έβαλε το κερασάκι στην τούρτα».

Ήταν η πρώτη νίκη της ομάδας του Σιμεόνε στο πρωτάθλημα, ενώ η εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League υπέστη την τρίτη της ήττα σε ισάριθμα ματς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις