Γεύμα Αλ. Τσίπρα με Απ. Τζιτζικώστα και Γ. Μπουτάρη

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016 15:51
UPD:18:15
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Andrea Bonetti

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συνομιλεί με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και τον περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα κατά τη διάρκεια γεύματος στο πλαίσιο της 81ης ΔΕΘ.

A- A A+

Ζητήματα που απασχολούν τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή τέθηκαν επί τάπητος στο γεύμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας Αποστολο. Τζιτζικώστα και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Το «παρών» στο γεύμα έδωσαν και οι υπουργοί Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, η υφυπουργός Μακεδονίας -Θράκης Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά και η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Κατά τη συζήτηση, ο κ. Τζιτζικώστας ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για την πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στο Άγιο Όρος και ο κ. Τσίπρας ζήτησε να μάθει πληροφορίες για το πώς εξελίσσεται η κατάσταση.

Πριν αρχίσει το γεύμα, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας προανήγγειλε ότι θα θέσει στον Πρωθυπουργό τρία ζητήματα. Το ένα αφορά το προσφυγικό, το δεύτερο τις υποδομές και το τρίτο τη συνεργασία της περιφέρειας με τα αρμόδια υπουργεία.

Ο κ. Μπουτάρης από την πλευρά του σημείωσε ότι θα θέσει και αυτός το ζήτημα των υποδομών και του ΟΑΣΘ, ενώ εξέφρασε τη διαφωνία του με τη λειτουργία παραρτήματος του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή