Όλγα Γεροβασίλη: Εκ του πονηρού οι αντιδράσεις για τις τηλεοπτικές άδειες

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016 13:27
UPD:14:05
INTIME NEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σε ό,τι αφορά το υπό κατασκευή μετρό Θεσσαλονίκης, η κ. Γεροβασίλη επισήμανε πως «ο ορίζοντας να ολοκληρωθεί είναι πλέον ορατός και κοντά» (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Οποιεσδήποτε αντιδράσεις στην προσπάθεια αποκατάστασης της νομιμότητας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο είναι εκ του πονηρού, δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Πρακτορείο 104,9 FM τόνισε ότι «η θέση της κυβέρνησης (στο θέμα της αδειοδότησης των καναλιών) είναι σαφής: η απόφαση της κυβέρνησης ήταν και εξακολουθεί να είναι και δουλεύουμε με στόχο την αποκατάσταση της νομιμότητας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. Αυτός είναι ο τίτλος που τα εμπεριέχει όλα. Οποιεσδήποτε αντιδράσεις έχουν δημιουργηθεί απ' αυτό είναι εκ του πονηρού».

Σε ό,τι αφορά το υπό κατασκευή μετρό Θεσσαλονίκης, η κ. Γεροβασίλη επισήμανε πως «ο ορίζοντας να ολοκληρωθεί είναι πλέον ορατός και κοντά» και πρόσθεσε πως πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, που θα ολοκληρωθεί, μάλιστα, με ένα σημαντικό οικονομικό κέρδος σε σχέση με το πώς είχε κλειστεί η συμφωνία αυτή και πώς κατέληξε τελικά. 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή