Πανιώνιος: «Έπεσε» η ποινή της μίας αγωνιστικής

Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2016 14:18
UPD:14:43
INTIME SPORTS/VILLA

Όπως γνωστοποίησαν οι «κυανέρυθροι», τα δικαιοδοτικά όργανα της ΕΠΟ δικαίωσαν την προσφυγή του συλλόγου ακυρώνοντας την ποινή κεκλεισμένων των θυρών υπό την οποία τελούσε ο Πανιώνιος, ενώ μειώθηκε και το πρόστιμο (φωτ. αρχείου). 

A- A A+

Οριστικά παρουσία των φίλων του θα κάνει πρεμιέρα στο φετινό πρωτάθλημα ο Πανιώνιος το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στη Νέα Σμύρνη, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Όπως γνωστοποίησαν οι «κυανέρυθροι», τα δικαιοδοτικά όργανα της ΕΠΟ δικαίωσαν την προσφυγή του συλλόγου ακυρώνοντας την ποινή κεκλεισμένων των θυρών υπό την οποία τελούσε ο Πανιώνιος, ενώ μειώθηκε και το πρόστιμο. 

Έτσι, ο ιστορικός σύλλογος θα έχει την υποστήριξη του κοινού του τόσο εναντίον των Αρκάδων όσο και κατά του ΠΑΣ Γιάννινα την πρώτη αγωνιστική, όταν αυτή οριστεί, καθώς αρχική πρόβλεψη ήταν να εκτίσει την ποινή στο παιχνίδι με τους Ηπειρώτες.

Η ανακοίνωση:

«Mετά από νομικές ενέργειες της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, δια του δικηγόρου της Πέτρου Καϊμακάμη, εξαφανίσθηκε με δικαστική απόφαση από τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα, η ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές και μειώθηκε σημαντικότατα η επιβληθείσα χρηματική ποινή.

Έτσι, οι φίλαθλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, θα μπορέσουν με μαζική προσέλευση να συμπαρασταθούν στην αγαπημένη τους ομάδα στη Ν.Σμύρνη την Σάββατο 10-9-2016, 18:15, με τον Αστέρα Τρίπολης, βοηθώντας τον να σημειώσει την πρώτη επιτυχία για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της περσινής σεζόν».

Λίγη ώρα αργότερα, αυτό επιβεβαιώθηκε και από την ΕΠΟ, που ανακοίνωσε ότι «κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ’ αριθμ.88/7-9-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά και  κατ’ ουσία  την  αίτηση αναψηλάφησης  της ΠΑΕ Πανιώνιος κατά της υπ’ αριθμ. 80/2016 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Εξαφανίζει την προσβαλλομένη με αρ.80/2016 απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων. Κρατεί και δικάζει. Επιβάλλει  στην εγκαλουμένη ΠΑΕ χρηματική ποινή 10.000 ευρώ».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις