Ολυμπιακός: Από αύριο η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τη Γιούνγκ Μπόις

Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2016 15:27
UPD:15:28
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
A- A A+

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Γιούνγκ Μπόις, πληροφορώντας τους φίλους των «ερυθρόλευκων» για τον τρόπο, χρόνο και τόπο διάθεσής τους.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την ελβετική ομάδα την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου (20:00) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων στο Γιουρόπα Λιγκ. 

Η ανακοίνωση

«H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 1ης Αγωνιστικής του UEFA EUROPA LEAGUE μεταξύ των ομάδων YOUNG BOYS - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στο στάδιο "STADE DE SUISSE" την Πέμπτη 15/9/2016 στις 19:00 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής: 

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν με προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, από την Τρίτη 6/9 έως την Παρασκευή 10/9 με ώρες 10:00 – 17:30 από το γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης (είσοδος VIP - αίθουσα διαρκείας). 

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο πρέπει να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του και το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου του. 

Επίσης όσοι φίλαθλοι δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήρια, εκτός από την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου χρειάζεται και η ενεργή κάρτα φιλάθλου του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 25€.

Τέλος υπενθυμίζεται ότι συνεχίζεται η διάθεση και παραλαβή των εισιτηρίων διαρκείας καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) 10:00 – 17:30».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις