Φεστιβάλ Βενετίας: «Παρέλαση» στο κόκκινο χαλί

Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2016 15:14
UPD:15:14
A- A A+

Πόλο έλξης για τα αστέρια του κινηματογράφου και όχι μόνο αποτελεί τις τελευταίες ημέρες το κόκκινο χαλί του 73ου φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας, η αυλαία του οποίου άνοιξε την προηγούμενη εβδομάδα.

Διάσημες προσωπικότητες είχαν την ευκαιρία να «παρελάσουν» ενώπιον του κοινού και των φωτογράφων.

Την παράσταση μέχρι στιγμής έκλεψαν με την κομψότητά τους, μεταξύ άλλων, οι Μάικλ Φασμπέντερ και Αλίσια Βικάντερ, η Μπελέν Ροντρίγκεζ, η Έβα Χερτζίκοβα, η Ντονέλα Βερσάτζε, η Ναόμι Κάμπελ, η Ναόμι Γουότς και ο Τζέικ Τζίλενχαλ.

Τα φλας των φωτογράφων άστραψαν και στο πέρασμα των πιο… αέρινων Τζούλια Σαλέμι και Νταϊάν Μέλο, ενώ εντύπωση προκάλεσε και η πλούσια γενειάδα του Μελ Γκίμπσον.

Από το φεστιβάλ δεν έλειψαν και τα απρόοπτα, με τον φωτογραφικό φακό να «συλλαμβάνει» την ηθοποιό Ζινγκ Κε να παραπατά στο κόκκινο χαλί.

Οι εκδηλώσεις του φετινού φεστιβάλ πραγματοποιούνται στον απόηχο του καταστροφικού σεισμού που έπληξε την κεντρική Ιταλία, στις 24 Αυγούστου.

Δηλώνοντας την αλληλεγγύη της σε όσους επλήγησαν από τον σεισμό, η Μπιενάλε της Βενετίας ακύρωσε την περασμένη Τετάρτη το επίσημο δείπνο και το πάρτι, τα οποία παραδοσιακά θα ακολουθούσαν την επίσημη έναρξη του διεθνούς φεστιβάλ κινηματογράφου.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή