Μπάσκετ: Μετατέθηκε για την Τρίτη η άφιξη του Νίκολς

Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2016 20:46
UPD:20:49
EPA/SERGEI CHIRIKOV
Ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και το ίδιο απόγευμα θα γνωρίσει τον τεχνικό των «πρασίνων» Αργύρη Πεδουλάκη και τους νέους συμπαίκτες του.
A- A A+

Για μία ημέρα αργότερα και συγκεκριμένα για την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου (10:30 το πρωί) μετατέθηκε η άφιξη στην Ελλάδα του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος του Παναθηναϊκού, Ντεμέτρις Νίκολς.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και το ίδιο απόγευμα θα γνωρίσει τον τεχνικό των «πρασίνων» Αργύρη Πεδουλάκη και τους νέους συμπαίκτες του.

Εν τω μεταξύ, ευχάριστα είναι τα νέα που αφορούν τον Κρις Σίνγκλετον. Ο παίκτης του «τριφυλλιού» αναδείχτηκε πρωταθλητής Κίνας με την Γκουϊζού και MVP των τελικών, που σημαίνει ότι οι υποχρεώσεις του στη μακρινή χώρα τελείωσαν και εντός των ημερών θα ενσωματωθεί κι αυτός στην ομάδα. 

Η αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε χθες από το Καρπενήσι, όπου πραγματοποίησε το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ο πρώτος φιλικός αγώνας ενόψει της νέας σεζόν είναι προγραμματισμένος για την προσεχή Τετάρτη στο Λαύριο, με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα της Α1 Ανδρών.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις