«Κέρδος» ο Ρινάλντι στο 1-1 του Παναθηναϊκού με τον Άρη

Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2016 22:48
UPD:22:52
INTIME SPORTS/ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Οι «πράσινοι» παρά τις σημαντικές απουσίες που είχαν ήταν καλύτεροι στο πρώτο 45λεπτο και προηγήθηκαν πολύ γρήγορα με την κεφαλιά του Ρινάλντι μετά το κόρνερ του Μέστο (14΄). 

A- A A+

Μία εβδομάδα πριν την έναρξη της Super League, ο Παναθηναϊκός των πολλών απουσιών (παρατάχθηκε χωρίς 8 παίκτες), αναδείχθηκε ισόπαλος, 1-1 με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι «πράσινοι» παρά τις σημαντικές απουσίες που είχαν ήταν καλύτεροι στο πρώτο 45λεπτο και προηγήθηκαν πολύ γρήγορα με την κεφαλιά του Ρινάλντι μετά το κόρνερ του Μέστο (14΄). Ο Αργεντινός επιθετικός πέτυχε το «παρθενικό

» του γκολ μετά τη μεταγραφή του στο «τριφύλλι» και με την παρουσία του στο παιχνίδι (έπαιξε και στα 90 λεπτά) έδειξε ότι είναι πανέτοιμος να βοηθήσει όταν χρειαστεί.

Οι γηπεδούχοι, που ανεβάζουν… στροφές από παιχνίδι σε παιχνίδι, έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 50΄ μετά τη σέντρα του Βουτσιά και την απόκρουση του Στιλ η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ.

Τελικά η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου κατάφερε να σκοράρει στο 68΄με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Ίλιτς από τον Μολέδο. Σκόρερ του Άρη ήταν ο Τάτος.

Οι ενδεκάδες:

ΑΡΗΣ (Ν. Αναστόπουλος): Διούδης (75΄Αναγνωστόπουλος), Μπούρμπος (46΄Βουτσιάς), Τσουμάνης, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Ανάκογλου (46΄Μιλούνοβιτς), Αντρέου (76΄Παυλίδης), Ρόβας (60΄Νέτο), Καπνίδης (46΄Ίλιτς), Τάτος (83΄Ντογος), Ντούνης (77΄Τζανακάκης)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Α. Στραματσόνι): Στιλ (62΄Ο. Βλαχοδήμος), Χουχούμης (46΄Χουχούμης), Κουτρουμπής, Ρέις, Ιμπάρμπο (89΄Χατζηγιοβαννής), Ζέκα (89΄Αγγελόπουλος), Λέτο (46΄Π. Βλαχοδήμος), Βιγιαφάνες, Λεντέσμα (74΄Στάϊκος), Μέστο (62΄Μαρινάκης), Ρινάλντι

 

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις