Χάντμπολ: Υπέκυψε στη Χάουκαρ ο Διομήδης

Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2016 21:36
UPD:22:34
Eurokinissi/ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Ο σύλλογος της Πελοποννήσου είχε να αντιμετωπίσει τη σημαντική απουσία των αδελφών Αργυρού, αλλά παρότι ήταν καλός στο μεγαλύτερο διάστημα δεν κατόρθωσε να περιορίσει τη διαφορά ενόψει της αυριανής ρεβάνς, που θα διεξαχθεί και πάλι στο κλειστό της Αγίας Τριάδας.
A- A A+

Η κλήρωση του Διομήδη Άργους με την Χάουκαρ ήταν εξ ορισμού δύσκολη κι αυτό αποδείχθηκε στο ΔΑΚ Αγίας Τριάδας, με τους Ισλανδούς να επικρατούν 33-26 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για το EHF Cup.

Ο σύλλογος της Πελοποννήσου είχε επίσης να αντιμετωπίσει τη σημαντική απουσία των αδελφών Αργυρού, αλλά παρότι ήταν καλός στο μεγαλύτερο διάστημα δεν κατόρθωσε να περιορίσει τη διαφορά ενόψει της αυριανής ρεβάνς, που θα διεξαχθεί και πάλι στο κλειστό της Αγίας Τριάδας.

Για την ελληνική ομάδα ο Γιόσμου πέτυχε 8 και ο Τρουμπέτας 7 γκολ, ενώ για τη Χάουκαρ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Όλαφσον (7 γκολ), Μπάουμρουκ (6 γκολ) και Στίρμισον (6 γκολ). 

«Δεν ξέραμε πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι. Στο μεγαλύτερο μέρος του ήμασταν ανταγωνιστικοί. Με τα δεδομένα που είχαμε και τις απουσίες, κάναμε καλό ματς. Για εμάς θα είναι δύο πολύ δυνατά φιλικά, ενόψει της δύσκολης σεζόν. Πήραμε περίπου το αποτέλεσμα που δικαιούμασταν» σχολίασε ο τεχνικός του Διομήδη, Δημήτρης Δημητρούλιας

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις