Ημερολόγιο Opel 2017: Ταξίδι μέσα στις εποχές

Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2016 21:35
UPD:21:36

Πρόκειται για ένα νέο project στο οποίο η φωτογράφος των σταρ Ellen von Unwerth μας ταξιδεύει μέσα στις εποχές με τα πιο συναρπαστικά μοντέλα Opel από το χθες, το σήμερα και το αύριο.

A- A A+

Η δημιουργία του νέου ημερολογίου της Opel για το 2017 αρχίζει από το σημείο που σταμάτησαν οι επιτυχημένες παραγωγές των προηγουμένων ετών: ο superstar Bryan Adams φωτογράφησε το Opel ADAM και ο θρυλικός σχεδιαστής Karl Lagerfeld απαθανάτισε την αγαπημένη του γάτα Βιρμανίας Choupette με το Opel Corsa.

Τώρα, μετά το «Corsa, Karl & Choupette», σειρά έχει το «Opel Wonderland of Dreams». Πρόκειται για ένα νέο project στο οποίο η φωτογράφος των σταρ Ellen von Unwerth μας ταξιδεύει μέσα στις εποχές με τα πιο συναρπαστικά μοντέλα Opel από το χθες, το σήμερα και το αύριο.

Αυτά πλαισιώνονται στο κινηματογραφικό στούντιο Babelsberg από το supermodel Georgia May Jagger - κόρη του Mick Jagger των Rolling Stones και του top model Jerry Hall - και την «Grumpy Cat» (φωτογραφία), την πιο διάσημη και δημοφιλέστερη γάτα στον κόσμο με 8,7 εκατομμύρια Likes στο Facebook.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή