Β. Λεβέντης: Να μη με ψηφίσει κανείς, αν συνεργαστώ με τον ΣΥΡΙΖΑ

Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2016 11:53
UPD:12:29
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Να μην ψηφίσει κανένας την Ένωση Κεντρώων, στις επόμενες εκλογές, αν κάνω την όποιας φύσεως συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε χαρακτηριστικά στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Απέκλεισε κατηγορηματικά ο Βασίλης Λεβέντης το ενδεχόμενο συνεργασίας της Ένωσης Κεντρώων με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Να μην ψηφίσει κανένας την Ένωση Κεντρώων, στις επόμενες εκλογές, αν κάνω την όποιας φύσεως συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε χαρακτηριστικά στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM.

Όπως είπε, δεν μπορεί να συνεργαστεί γιατί έχει ορκιστεί στους ψηφοφόρους του κόμματος το 4% που του έδωσαν μετά από 35 χρόνια να το κάνει 14% - 15%.

ΒΗΜΑ FM

Αναφορικά με τη συζήτηση που έχει ανοίξει σχετικά με την κοινή παρουσία του με τον Πρωθυπουργό σε οικονομικό φόρουμ στις ΗΠΑ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αρνήθηκε ότι έχει κανονιστεί να πάνε μαζί, λέγοντας πως είναι ευφάνταστοι οι δημοσιογράφοι.

«Εγώ έχω κληθεί από διμήνου στο φόρουμ αυτό, χωρίς να γνωρίζω ότι θα είναι ο πρωθυπουργός. Από τις εφημερίδες έμαθα ότι έχουμε κανονίσει να είμαστε και μαζί. Είναι ευφάνταστοι οι δημοσιογράφοι. Εγώ έχω βγάλει εισιτήρια για τις 17. Δεν γνωρίζω πώς θα πάει ο πρωθυπουργός», ανέφερε. 

Για τον πρώην εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Γιάννη Καλλιάνο υποστήριξε ότι «χρησιμοποιείται τώρα. Δεν είναι κακό παιδί».

«Αυτός», πρόσθεσε, «ισχυρίστηκε ότι του είπα "θα σε διώξω αν ξανακάνεις κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ", ενώ εγώ κάνω μεγαλύτερη κριτική. Πώς μπορώ να απαγορέψω από τον συνεργάτη μου να κάνει και εκείνος αυτό που κάνω εγώ;».  

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή