Συνάντηση Ρ. Αντωνοπούλου - ΓΣΕΒΕΕ για την προώθηση προγραμμάτων απασχόλησης

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016 19:43
UPD:19:45
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Είχα σήμερα μία εποικοδομητική συνάντηση με εκπροσώπους της ΓΣΕΒΕΕ και του Ινστιτούτου Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Συνομοσπονδίας» δήλωσε η κ. Αντωνοπούλου.

A- A A+

Η προώθηση στοχευμένων και αποτελεσματικών προγραμμάτων εγγυημένης απασχόλησης και επαγγελματικής κατάρτισης βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου με τον πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) Γ. Καββαθά και τον αντιπρόεδρο του Ινστιτούτου Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Συνομοσπονδίας, Γ. Παπαργύρη.

«Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης συνεργασίας του υπουργείου Εργασίας με τους κοινωνικούς εταίρους και σε αναγνώριση της αναγκαιότητας συνεισφοράς όλων των παραγωγικών δυνάμεων στην συλλογική προσπάθεια οικονομικής ανασυγκρότησης, είχα σήμερα μία εποικοδομητική συνάντηση με εκπροσώπους της ΓΣΕΒΕΕ και του Ινστιτούτου Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Συνομοσπονδίας» δήλωσε η κ. Αντωνοπούλου.

Όπως πρόσθεσε, επιδίωξη της κυβέρνησης είναι η επανένταξη των ανέργων στην αγορά εργασίας. «Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε, οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, η καρδιά της ελληνικής οικονομίας να είναι σύμμαχός μας, αλλά και εργαλείο», συμπλήρωσε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή