Ρομαό: «Ήρθα για να κερδίσω τίτλους»

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016 11:56
UPD:11:58
EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Ο 32χρονος μέσος από το Τόγκο (δεξιά) δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή στους πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ ζήτησε στήριξη από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

A- A A+

«Φτιαγμένος» για τίτλους ήρθε στην Ελλάδα το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Αλεξί Ρομαό.

Ο 32χρονος μέσος από το Τόγκο δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή στους πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ ζήτησε στήριξη από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Στις πρώτες του δηλώσεις υποστήριξε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που υπέγραψα στον Ολυμπιακό. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με πολλούς τίτλους. Θέλω να συνεισφέρω κι εγώ στην ομάδα. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα. Αλλάζω χώρα, κουλτούρα και πρωτάθλημα. Από την άλλη, το γεγονός ότι ο προπονητής και το τεχνικό τιμ με ήθελαν με έκανε να θέλω να έρθω εδώ», είπε αρχικά ο πρώην άσος της Μαρσέιγ και συμπλήρωσε:

«Όπως κάθε παίκτης, έτσι κι εγώ, είμαι εδώ για να κερδίζω τίτλους. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο μας είναι να μας στηρίζουν. Κι εγώ, όπως όλοι οι παίκτες που έρχονται εδώ, ερχόμαστε για να κερδίζουμε τίτλους. Έχουμε ανάγκη εσάς για να πετύχουμε όλους τους στόχους που θέτουμε για την ομάδα μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις