Παναθηναϊκός: «Ματιές» στον Τσιντώτα

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016 14:00
UPD:14:19
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Ο Τσιντώτας έχει συμβόλαιο με τους Βοιωτούς έως το καλοκαίρι του 2017, ωστόσο, εάν ο Παναθηναϊκός ενδιαφερθεί «ζεστά» για την απόκτησή του η υπόθεση θα προχωρήσει και θα βρεθεί η λύση με την ΠΑΕ της Λιβαδειάς (φωτ. αρχείου).  

A- A A+

Την περίπτωση απόκτησης του Παναγιώτη Τσιντώτα εξετάζει ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» περιμένουν τον Σάμπα για το κέντρο της άμυνας, βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και με τον Εμποκού, ενώ όπως διέρρευσε σήμερα «καλοβλέπουν» και τον 23χρονο τερματοφύλακα του Λεβαδειακού ως εναλλακτική λύση του Λουκ Στιλ.

Ο Τσιντώτας έχει συμβόλαιο με τους Βοιωτούς έως το καλοκαίρι του 2017, ωστόσο, εάν ο Παναθηναϊκός ενδιαφερθεί «ζεστά» για την απόκτησή του η υπόθεση θα προχωρήσει και θα βρεθεί η λύση με την ΠΑΕ της Λιβαδειάς. 

Στα μισά της περασμένης σεζόν ο νεαρός γκολκίπερ ήταν η αποκάλυψη του πρωταθλήματος πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Ξαφνικά και μετά από 17 συμμετοχές μπήκε στο... περιθώριο, καθώς δεν δέχτηκε την πρόταση ανανέωσης που του έκανε η ΠΑΕ. Δεν αποκλείεται και με δεδομένο ότι οι μεταγραφές τελειώνουν στις 31 Αυγούστου να γίνει κάποια κίνηση από τους «πράσινους» στις αρχές της εβδομάδας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις