Ολυμπιακός: Κατ΄ αρχήν συμφωνία με Καρντόσο

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016 17:02
UPD:17:12
EPA/STR

Ο Όσκαρ Καρντόσο (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Σε συμφωνία με τον Όσκαρ Καρντόσο ήρθε ο Ολυμπιακός, με τον παίκτη να αναμένεται το συντομότερο στην Αθήνα για να υπογράψει στους «ερυθιρόλευκους».

Μεταγραφικός... πυρετός επικρατεί από το πρωί της Παρασκευής στον Ολυμπιακό. Μετά και την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, οι διοικούντες είναι αποφασισμένοι να ενισχύσουν άμεσα την ομάδα με παίκτες «πρώτης γραμμής». Ήδη από το πρωί της Παρασκευής βρίσκεται στην Αθήνα ο Ελιουνούσι, ενώ το δρόμο για την Ελλάδα θα πάρει (εάν δεν το έχει κάνει ήδη) και ο Όσκαρ Καρντόσο.

Ο Παραγουανός επιθετικός της Τραμπζονσπόρ τα έχει βρει σε όλα με τους Πειραιώτες και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ίσως κι εντός της ημέρας θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Στα 32 του χρόνια ο Καρντόσο είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς διαθέτει τεράστια εμπειρία από τα ευρωπαϊκά γήπεδα. Από το 2007 έως το 2014 έκανε σπουδαίες εμφανίσεις με τη Μπενφίκα, ενώ τη διετία 2014-2016 είχε 50 συμμετοχές και 25 γκολ στο τουρκικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Τραμπζονσπόρ.


 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις