Γ. Παπανδρέου: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται φαύλη

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2005 13:13
A- A A+

«Φαύλη» χαρακτήρισε την κυβέρνηση Καραμανλή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρεόυ μιλώντας στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ στη Νέα Ιωνία.

Ο κ. Παπανδρέου κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ενώ έκανε προεκλογική της σημαία τη διαφάνεια και την ηθική, τώρα αποκαλύπτεται και χρησιμοποιεί τη διαφάνεια ως άλλοθι. Η κυβέρνηση πρόσθεσε, είναι βαρύτατα εκτεθειμένη στη συνείδηση του ελληνικού λαού.

Όπως σημείωσε ο κ. Παπανδρέου, η πορεία της κυβέρνησης μεγαλώνει την ευθύνη του ΠΑΣΟΚ ως αντιπολίτευση. «Εμείς πήραμε το μήνυμα του λαού και θα το κάνουμε πράξη. Θα είμαστε έτοιμοι όταν μας καλέσει ο λαός και αυτό θα γίνει σύντομα. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τη χώρα στα χέρια της κυβέρνησης του κ. Καραμανλή που οδηγεί τη χώρα στην οπισθοδρόμηση», υπογράμμισε ο κ. Παπανδρέου.

«Ακόμα και οι πιο πιστοί κι ένθερμοι ψηφοφόροι της Ν.Δ. έχουν στα μάτια τους βαθιά την απογοήτευση. Η κυβέρνηση του κ. Καραμανλή έκανε προεκλογικά σημαία την ηθική, τη διαφάνεια και την αξιοκρατία. Μετεκλογικά αποδεικνύεται και αποκαλύπτεται φαύλη, προχωρά στην ιδιοποίηση και τη χρησιμοποίηση του κράτους όπου δεσπόζει η αναξιοκρατία και ο ακραίος κομματισμός και βλέπει με έκπληξη ο λαός ότι χρησιμοποιούν ως άσυλο την ηθικολογία για να αυθαιρετούν εις βάρος του ελληνικού λαού.

Υπονομεύουν τους δημοκρατικούς θεσμούς και είναι βαρύτατα εκτεθειμένοι στη συνείδηση του Ελληνα πολίτη. Δεν αποτελεί αυτή η κυβέρνηση αξιόπιστη λύση για τον τόπο. Και δυστυχώς για τον τόπο είναι η κυβέρνηση της μεγάλης απογοήτευσης, οπισθοχώρησης, των μικροκομματικών επιδιώξεων», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην ομιλία του στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή