Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα ζητήσει συζήτηση στη Βουλή για θέματα διαφάνειας

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2005 19:55
UPD:20:38
A- A A+

Η νεοδημοκρατική επανίδρυση του κράτους σημαίνει κομματισμό, άλωση της δημόσιας διοίκησης, καθώς και τα φαινόμενα της τελευταίας περιόδου (υπόθεση Χούπη) δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Νίκος Αθανασάκης και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση επιδίδεται σε μία φτηνή προσπάθεια αντιπερισπασμού αλλά και συμψηφισμού σε ένα θέμα στο οποίο δεν χωρεί συμψηφισμός.

Ο κ. Αθανασάκης δήλωσε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αμέσως μετά την επιστροφή του από το εξωτερικό (βρίσκεται στο Τελ Αβίβ για τις εργασίες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς) θα ζητήσει την διεξαγωγή προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για θέματα διαφάνειας, δημόσιας διοίκησης, βελτίωσης των υπηρεσιών προς τους πολίτες κλπ.

Ερωτηθείς ο κ. Αθανασάκης σχετικά με δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι η κυβέρνηση κατάργησε νόμο του ΠΑΣΟΚ που έδινε την δυνατότητα ενοικίασης εργαζομένων από τους Οργανισμούς Τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλους οργανισμούς του Δημοσίου, δήλωσε ότι υπάρχει νόμος από το 2001 τον οποίο όχι μόνο δεν κατάργησε η Νέα Δημοκρατία, αλλά πρόσφατα προσπάθησε να τον εφαρμόσει στην ΕΒΟ Αιγίου με ορισμένες δεκάδες προσλήψεων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή