Ολυμπιακός: Περνάει από εξετάσεις ο Μαρίν

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 10:01
UPD:10:08
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Ο Γερμανός ακραίος μέσος βρίσκεται από τα ξημερώματα στην Αθήνα και αυτή την ώρα ετοιμάζεται να περάσει από τα καθιερωμένα εργομετρικά και ιατρικά τεστ.

A- A A+

Από ιατρικές εξετάσεις θα περάσει εντός της ημέρας ο Μάρκο Μαρίν, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Γερμανός ακραίος μέσος βρίσκεται από τα ξημερώματα στην Αθήνα και αυτή την ώρα ετοιμάζεται να περάσει από τα καθιερωμένα εργομετρικά και ιατρικά τεστ. Εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα θα υπογράψει για έναν χρόνο στους Πειραιώτες, πιθανότατα με τη μορφή του δανεισμού από την Τσέλσι.

Τον παίκτη υποδέχτηκαν περίπου 30 φίλοι του Ολυμπιακού, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως είναι πανέτοιμος για να βοηθήσει: «Ξέρω πολύ καλά ότι έχω έρθει σε μία μεγάλη ομάδα με σπουδαία ιστορία που κερδίζει τίτλους. Αυτό θέλω και εγώ: να κερδίσω τίτλους. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι εδώ. Νιώθω απόλυτα έτοιμος να μπω στις προπονήσεις. Αυτό που υπόσχομαι είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, θα παίξω το ποδόσφαιρο που ξέρω και θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις