Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2005 07:00
A- A A+

Τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ηπειρωτικά, προβλέπει για σήμερα, Τετάρτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις, με τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Κατά τόπους, τα φαινόμενα θα είναι έντονα. Ανεμοι: Βόρειοι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις, με τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως τις μεσημεριανές και τις απογευματινές ώρες. Κατά τόπους, τα φαινόμενα στα ηπειρωτικά, θα είναι έντονα. Ανεμοι: Ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα ανοιχτά του Ιονίου ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις, με τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Κατά τόπους τα φαινόμενα θα είναι έντονα. Ανεμοι: Βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Τοπικές νεφώσεις, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις, αυξημένες στις βορειότερες περιοχές, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Ανεμοι: Στα βόρεια βορειοανατολικοί μέτριοι και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά βόρειοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις, με βροχές και τοπικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις, κατά περιόδους με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, προβλέπει για αύριο, Πέμπτη, η ΕΜΥ. Κατά τόπους, τα φαινόμενα θα είνα έντονα. Θα υπάρχουν όμως και διαστήματα ηλιοφάνειας, κυρίως στη Δυτική Ελλάδα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά ισχυροί, με τάση ενίσχυσης στο Βόρειο Αιγαίο, σε πολύ ισχυρούς και στην υπόλοιπη χώρα δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι, στρεφόμενοι σταδιακά σε βόρειους, με την ίδια ένταση. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή