Στραματσόνι: Αγώνας-κλειδί για μας ο αγώνας με την Μπρόντμπι

Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 13:26
UPD:13:27
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Ο Παναθηναϊκός παίζει στην έδρα του, άρα έχει το πλεονέκτημα απέναντι στην Μπρόντμπι την οποία σέβεται αλλά δεν φοβάται, όπως υπογράμμισε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των «πρασίνων», Αντρέα Στραματσόνι.

«Ξέρουμε ότι το αυριανό είναι ματς-κλειδί για τη σεζόν. Ο στόχος μας είναι η πρόκριση στους ομίλους. Είμαι σίγουρος ότι όλοι στον Παναθηναϊκό αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της αναμέτρησης και θα κάνουμε τα πάντα στο γήπεδο απέναντι στη Μπρόντμπι για να πετύχουμε το στόχο μας» σχολίασε ο Ιταλός τεχνικός στο ξεκίνημα των δηλώσεών του. 

Όσο για το πώς περιμένει το παιχνίδι; «Οι σκανδιναβικές ομάδες είναι επικίνδυνες, επιθετικές, κάνουν φάσεις, πετυχαίνουν γκολ, όμως δέχονται και πολλά γκολ. Αν πετύχουμε ένα γρήγορο τέρμα, πάντα είναι θετικό σε κάθε ματς αυτό. Θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε αυτό»

Αυτό που επισήμανε στους παίκτες του είναι ότι «πρέπει να είμαστε επιθετικοί και να προσπαθήσουμε να μη χάσουμε την ισορροπία ανάμεσα σε επίθεση και άμυνα. Η Μπρόντμπι είναι εξαιρετικά επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Εμείς θα προσπαθήσουμε να έχουμε σταθερότητα κι όχι να κάνουμε επιθέσεις σαν τρελοί»

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην άμυνα της ομάδας του. «Είχαμε ορισμένες δυσκολίες στα στόπερ, με την κατάσταση των Μολέδο και Ιβανόφ. Θα περιμένουμε την τελευταία προπόνηση για να δούμε πως είναι οι ποδοσφαιριστές. Όλοι θέλουν να παίξουν, όμως θα πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι αυτοί που θα παίξουν», είπε. 

Και συνέχισε: «Αν δεν παίξουμε καλά αμυντικά, θα είναι δύσκολο απέναντι στη Μπρόντμπι. Είναι ομάδα που πιέζει πολύ την αντίπαλη άμυνα. Αν είσαι καλός αμυντικά, έχεις πλεονέκτημα. Οι αντίπαλοι κάνουν πολλές ευκαιρίες. Απέκλεισαν και τη Χέρτα που είναι καλή γερμανική ομάδα»

Από τις αναφορές του δεν μπορούσε να λείπει ο Πούκι. «Είναι ένας που πέτυχε οχτώ γκολ σε τρεις αγώνες. Πρέπει να τον σταματήσουμε. Ο Πούκι είναι σε εξαιρετική κατάσταση αυτή τη στιγμή. Παίζει πολύ με το οφσάιντ. Ο Μούχταρ, το 10, είναι νεαρός, διψασμένος. Τους σεβόμαστε, δεν τους φοβόμαστε. Είμαστε Παναθηναϊκός και παίζουμε στην έδρα μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις