Στο αυτόφωρο ο 76χρονος χειριστής του ταχύπλοου

Αποδοκιμασίες από συγγενείς θυμάτων της ναυτικής τραγωδίας
Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 11:04
UPD:12:15
INTIME NEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Οι συγγενείς των θυμάτων επιτέθηκαν φραστικά και πέταξαν αντικείμενα στον κατηγορούμενο μόλις αυτός κατέβηκε από το όχημα του Λιμενικού Σώματος, συνοδεία ισχυρής δύναμης.

A- A A+

Κάτω από έντονες αποδοκιμασίες από συγγενείς θυμάτων του ναυτικού δυστυχήματος στην Αίγινα, πέρασε το κατώφλι των δικαστηρίων του Πειραιά ο 76χρονος χειριστής του ταχύπλοου, που εμβόλισε χθες το μεσημέρι τουριστικό σκάφος ανοιχτά του νησιού.

Οι συγγενείς των θυμάτων επιτέθηκαν φραστικά στον κατηγορούμενο μόλις αυτός κατέβηκε από το όχημα του Λιμενικού Σώματος, συνοδεία ισχυρής δύναμης.

EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Την ίδια ώρα, ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας έχει ξεκινήσει από τις 10.30 τη νεκροτομή στα δύο πρώτα θύματα της τραγωδίας. Οι άλλες δύο σοροί αναμένονται το αργότερο έως το απόγευμα ή αύριο το πρωί και ο κ. Μπογιόκας θα αποφανθεί για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο τους τέσσερις ανθρώπους.

Σε ό,τι αφορά τους τραυματίες, πιο σοβαρή είναι η κατάσταση της 29χρονης αλλοδαπής τουρίστριας, η οποία υπέστη μερικό ακρωτηριασμό στο αριστερό της πόδι και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή