ΡΙΟ 2016 - Πόλο: Έχασε και... περιμένει η Εθνική

Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016 21:59
UPD:21:59
REUTERS/LASZLO BALOGH
A- A A+

Η Εθνική Ανδρών φύλαξε την κακή εμφάνιση για τον τελευταίο αγώνα της στον Α΄ όμιλο του Ολυμπιακού τουρνουά, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 7-12 από την Αυστραλία.

Η «γαλανόλευκη» ομάδα είχε εξασφαλίσει την πρόκριση στα προημιτελικά, αλλά έχασε την πρώτη θέση και θα περιμένει τα υπόλοιπα παιχνίδια για να μάθει την κατάταξή της στην πρώτη τετράδα και κατ΄ επέκταση τον αντίπαλο της Τρίτης, που θα προκύψει από έναν εκ των Ιταλίας, Ισπανίας ή Κροατίας.

Η αμυντική εικόνα της Εθνικής στα δύο πρώτα οκτάλεπτα ήταν αποκαρδιωτική. Οι Αυστραλοί έβρισκαν συνεχώς ελεύθερα σουτ από την περιφέρεια και σκόραραν συνεχώς.

Το 3-5 του πρώτου οκτάλεπτου μετατράπηκε σε 4-10 στο ημίχρονο. Στην τρίτη περίοδο η άμυνα βελτιώθηκε, αλλά η επίθεση δεν πήγαινε κι αυτό δεν άφησε την Εθνική να ξαναμπεί στο παιχνίδι, με τους Αυστραλούς να κατακτούν εύκολα τη νίκη.

Η Ελλάδα είχε απολογισμό έξι βαθμούς, που προήλθαν από δύο νίκες και άλλες τόσες ισοπαλίες. περιμένει δε το παιχνίδι της Ουγγαρίας με τη Βραζιλία για να μάθει την τελική κατάταξή της. Με νίκη των Ούγγρων θα είναι δεύτερη, με νίκη των γηπεδούχων τρίτη και στην ισοπαλία τέταρτη, αν οι Σέρβοι νικήσουν τους Γιαπωνέζους.

Για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ο Φουντούλης πέτυχε 3 γκολ και οι Μουρίκης, Γούνας, Δερβίσης, Βλαχόπουλος από ένα, ενώ για τα «καγκουρό» σκόραραν οι Κότεριλ 3, Χάουντεν 3, Γιάνγκερ 2, Κάμπελ, Ρόουτς, Κέιζ και Σουίφτ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις