Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2005 07:00
A- A A+

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα Ηπειρωτικά, με ισχυρούς βορείους ανέμους στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο, από το απόγευμα, προβλέπει για σήμερα, Πέμπτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες, με τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως τις απογευματινές ώρες. Κατά τόπους, τα φαινόμενα θα είναι έντονα. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι και από το απόγευμα στα ανατολικά, ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις, που στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες, τις απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Βόρειοι ασθενείς και στα ανατολικά μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους, θα είναι έντονα. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Τοπικές νεφώσεις, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι και αργότερα ισχυροί και στα νότια δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες, με παροδικές βροχές και πιθανώς τοπικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς και στα ανατολικά μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αστατος καιρός, κατά περιόδους νεφελώδης, με πρόσκαιρες βροχές και τοπικές καταιγίδες, κυρίως τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις, κατά περιόδους, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως της μεσημεριανές και τις απογευματινές ώρες, προβλέπει για αύριο, Παρασκευή, η ΕΜΥ. Κατά τόπους, τα φαινόμενα στα Ηπειρωτικά θα είναι έντονα. Θα υπάρχουν πάντως και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας στη Δυτική και Νότια Ελλάδα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά δυτικοί νοτιοδυτικοί μέχρι μέτριοι και στο Αιγαίο ισχυροί και πρόσκαιρα πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή