«Φιλικές» νίκες για ΑΕΚ και Ξάνθη στη Θεσσαλία

Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 22:49
UPD:23:00
INTIME SPORTS

Η Ξάνθη νίκησε την ΑΕΛ στο «AEL FC ARENA», σε αγώνα πανηγυρικού χαρακτήρα στον οποίο οι «βυσσινί» γιόρτασαν την επιστροφή στα «σαλόνια» της Σούπερ Λίγκας.

A- A A+

Σε φιλικούς αγώνες που διεξήχθησαν επί θεσσαλικού εδάφους, η ΑΕΚ νίκησε τα Τρίκαλα 2-1 και η Ξάνθη επιβλήθηκε της Λάρισας με το ίδιο σκορ.

Στην Ένωση, ο Κετσπάγια είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει το βαθμό ετοιμότητας των δύο τελευταίων μεταγραφών της ομάδας, δηλαδή των Αλμέιδα και Ροντρίγκες (Πατίτο).

Οι δύο παίκτες σκόραραν και τα δύο γκολ των «κιτρινόμαυρων», με τον Πορτογάλο να ανοίγει το σκορ στα 12΄, τον Αργεντινό να διπλασιάζει στο 44΄ και τους γηπεδούχους να μειώνουν με τον Γιαννιτσάνη στο 76΄. 

Μερικές δεκάδες χιλιόμετρα μακρύτερη η Ξάνθη νίκησε την ΑΕΛ στο «AEL FC ARENA», σε αγώνα πανηγυρικού χαρακτήρα στον οποίο οι «βυσσινί» γιόρτασαν την επιστροφή στα «σαλόνια» της Σούπερ Λίγκας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με πέναλτι του Βαρέλα στο 18΄, αλλά στη συνέχεια οι Θράκες τους... χάλασαν τη γιορτή, ισοφαρίζοντας αρχικά με το πέναλτι του Νιέτο στο 65΄ και φτάνοντας στη νίκη με τον Γιουνές στο 76΄.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις