Σωκράτης Κόκκαλης: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ»

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2005 14:23
A- A A+

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συνέβαλαν στην κατάκτηση του 33ου Πρωρταθλήματος και του 11ου νταμπλ από τον Ολυμπιακό απευθύνει σε μήνυμά του στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κόκκαλης.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή και στους παίκτες της ομάδας μας για το δώρο που μας χάρισαν σήμερα (σ.σ. χθες). Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού. Έναν κόσμο που είναι γεννημένος πρωταθλητής, έναν κόσμο που στάθηκε και θα στέκεται πάντα δίπλα στη θρυλική μας ομάδα», τονίζει ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» και καταλήγει: «Όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε το πιο σημαντικό νταμπλ στην ιστορία του Ολυμπιακού την Παρασκευή το βράδυ στο Καραϊσκάκη».

Την ίδια ώρα όλα είναι ανοικτά στο θέμα της παραμονής ή μη του προπονητή του νταμπλούχου, Ντούσαν Μπάγεβιτς. Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαριστούν στη συνάντηση που θα έχει ο σερβοέλληνας τεχνικός με τον Σωκράτη Κόκκαλη μέσα στις επόμενες ημέρες (ακόμα και σήμερα ή αύριο).

Σύμφωνα με ισπανικές εφημερίδες ο Ολυμπιακός (αλλά και άλλοι ευρωπαϊκοι σύλλογοι) έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την πρόσληψη του ισπανού τεχνικού Χαβιέ Ιρουρέτα, ο οποίος φέτος αποχώρησε από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με πηγές μέσα από τον Ολυμπιακό, ο πρόεδρος της ΠΑΕ εμφανίζεται αποφασισμένος να κρατήσει στο λιμάνι τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις