Οι αναζητήσεις για τους Ολυμπιακούς αγώνες μέσω της Google

Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 14:36
UPD:14:39
REUTERS/IVAN ALVARADO
A- A A+

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο προσελκύουν το ενδιαφέρον σε παγκόσμια κλίμακα. Τι είναι αυτό όμως που τραβά περισσότερο το ενδιαφέρον των χρηστών του Διαδικτύου, σε ό,τι αφορά την Ολυμπιάδα;

Στο συγκεκριμένο ερώτημα ευελπιστεί να απαντήσει η Google, η οποία δημιούργησε μια ειδική ιστοσελίδα, το Google Trends Olympic Hub, όπου μπορεί κανείς να βρει σοβαρά και διασκεδαστικά δεδομένα, στοιχεία, σελίδες αφιερωμένες στα αθλήματα, στους αθλητές κ.α.

Τις επόμενες εβδομάδες, μέσω του Google Trends, θα μπορεί κανείς να εντοπίσει ποιοι αθλητές, ποια αθλήματα και ποιες στιγμές γοητεύουν το κοινό, καθώς και ποιες είναι οι δημοφιλέστερες σχετικές αναζητήσεις παγκοσμίως.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, στην κορυφή των αναζητήσεων, σε ό,τι αφορά τα αθλήματα, βρισκόταν παγκοσμίως η ξιφασκία, η ποδηλασία δρόμου και η κολύμβηση, ενώ «δημοφιλέστερος» αθλητής αναδεικνυόταν ο Ούγγρος κολυμβητής Τάμας Κεντερέσι.

Όσο για τις ελληνικές αναζητήσεις, στην κορυφή βρισκόταν δικαιωματικά η χρυσή ολυμπιονίκης στα 25 μέτρα στη σκοποβολή, Άννα Κορακάκη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή