Ολυμπιακός: Υπέγραψε στη Γουέστ Χαμ ο Μαζουακού

Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2016 13:21
UPD:14:07
INTIME SPORTS/ΠΑΠΠΑ ΒΟΥΛΑ

Ο νεαρός Γάλλος ακραίος (αριστερός) αμυντικός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τα «σφυριά» μετά τον φιλικό αγώνα με τη Γιουβέντους στο Λονδίνο, τον οποίο παρακολούθησε από την εξέδρα (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

O Αρτούρ Μαζουακού αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού είναι πια ποδοσφαιριστής της Γουέστ Χαμ.

Ο νεαρός Γάλλος ακραίος (αριστερός) αμυντικός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τα «σφυριά» μετά τον φιλικό αγώνα με τη Γιουβέντους στο Λονδίνο, τον οποίο παρακολούθησε από την εξέδρα.

Ακολούθως ο Μαζουακού υπέγραψε στη νέα ομάδα του, με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται στα 9 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ και τον ίδιο να αμείβεται με 1,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. 

Τη μεταγραφή του παίκτη ανακοίνωσε πρώτα ο αγγλικός σύλλογος, για να ακολουθήσει στη συνέχεια ο Ολυμπιακός με την ακόλουθη κοινοποίηση: 

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση, με μεταγραφή, του ποδοσφαιριστή Αρτούρ Μαζουακού, στην Αγγλική West Ham United και του εύχεται καλή συνέχεια και επιτυχίες»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις