«The Great Wall»: Ο Matt Damon σε επικές μάχες στο Σινικό Τείχος

Κυριακή, 07 Αυγούστου 2016 18:43
UPD:18:47
A- A A+

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «The Great Wall», με πρωταγωνιστή τον 45χρονο Αμερικανό ηθοποιό Matt Damon, δόθηκε πριν λίγες ημέρες στη δημοσιότητα από τις εταιρείες Legendary Pictures και Universal Pictures.

Η υπόθεση της ταινίας, η οποία αποτελεί πλέον την ακριβότερη παραγωγή που έχει γυριστεί στη χώρα,  εστιάζει στην Κίνα του 15ου αιώνα όπου μια ομάδα με τους καλύτερους πολεμιστές θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί την ανθρωπότητα ενάντια σε έναν στρατό από μυθικά τέρατα σε ένα από τα πιο γνωστά μνημεία του κόσμου, το Σινικό Τείχος.

Πρόκειται για την πρώτη αγγλόφωνη παραγωγή του διάσημου σκηνοθέτη Zhang Yimou («Ήρωας», «Ιπτάμενα στιλέτα»), καθώς και για τη μεγαλύτερη ταινία που έχει γυριστεί εξ ολοκλήρου στην Κίνα.

«Η ιστορία λαμβάνει χώρα πριν από περίπου χίλια χρόνια. Στον πυρήνα της είναι μία ταινία εποχής και δράσης. Το στοιχείο του φανταστικού παίζει σημαντικό ρόλο. Αυτό που κάνει μοναδική την ταινία είναι η ύπαρξη αρχαίων τεράτων. Αν και είναι μία ταινία φαντασίας, τη γυρίσαμε με ρεαλιστικό τρόπο. Θέλαμε να δίνει την εντύπωση ότι αυτά τα γεγονότα συνέβησαν στην πραγματικότητα. Πλην των τεράτων, όλες οι πτυχές της ταινίας υποστηρίχθηκαν από επιστημονική ή ιστορική έρευνα», αναφέρει ο 64χρονος Κινέζος σκηνοθέτης.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν, επίσης, οι Jing Tian, Pedro Pascal, Willem Dafoe και Andy Lau. Θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 17 Φεβρουαρίου 2017 και σε τρισδιάστατη έκδοση.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς