Ολυμπιακός: «Τελειώνουν» Μανιάτης, Φιγκέιρας, επιστρέφει ο Σαλίνο

Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2016 17:28
UPD:17:40
INTIME SPORTS/INTIMEsports

Σαρωτικές θα είναι οι αλλαγές στους Πειραιώτες, μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό από το Champions League.

A- A A+

«Προ των πυλών» του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ενώ οι εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι ραγδαίες. Μανιάτης και Φιγκέιρας ειδοποιήθηκαν ότι δεν υπολογίζονται, ενώ κλήθηκε εσπευσμένα να επιστρέψει ο Σαλίνο!

Σαρωτικές θα είναι οι αλλαγές στους Πειραιώτες, μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό από το Champions League. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα είναι εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ο νέος τεχνικός των «ερυθρόλευκων», καθώς η συμφωνία μαζί του έκλεισε οριστικά από χθες το βράδυ και ήδη ο Πανιώνιος βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.

Στο μεταξύ, ο Λεάντρο Σαλίνο, ο οποίος πριν από λίγο καιρό αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, ειδοποιήθηκε από τους διοικούντες να επιστρέψει για να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ δεν βρήκε ακόμη ομάδα και θα πάρει την θέση του Ντιόγκο Φιγκέιρας, ο οποίος αν και αποκτήθηκε στις αρχές του καλοκαιριού θα αποτελέσει γρήγορα παρελθόν από το ρόστερ της πειραϊκής ομάδας.

Το ίδιο θα συμβεί και με τον Γιάννη Μανιάτη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν υπολογίζεται για τη συνέχεια και σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν, αν και πρόσφατα επέστρεψε από τη Σταντάρ Λιέγης όπου είχε δοθεί δανεικός.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις