Οξεία επίθεση της ΕΠΟ σε Κοντονή

Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2016 20:07
UPD:20:08
ΑΠΕ ΜΠΕ/STR

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, απάντησε σήμερα επίσης με επιστολή που κινείται στο ίδιο οξύ ύφος με εκείνη του κ. Κοντονή.

A- A A+

Εντείνεται η κόντρα ανάμεσα στην ΕΠΟ και τον Σταύρο Κοντονή, μετά τη χθεσινή επιστολή που απέστειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού στην Ομοσπονδία για την ανασύνταξη της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League, με αποτέλεσμα και τη μερική ανασύνταξη στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, απάντησε σήμερα επίσης με επιστολή που κινείται στο ίδιο οξύ ύφος με εκείνη του κ. Κοντονή. Σε αυτή η Ομοσπονδία αρνείται κατηγορηματικά ότι έγινε παρέμβαση στη Δικαιοσύνη ενώ, μεταξύ άλλων, κατηγορεί τον πολιτικό προϊστάμενο του Αθλητισμού για «απόλυτη ταύτιση με όσους επιχειρούν να διαμορφώσουν την αλλαγή των συσχετισμών στο ελληνικό ποδόσφαιρο για ίδιον όφελος».

Όπως αναφέρεται, ο υφυπουργός έχει υιοθετήσει φρασεολογία «οπαδικών εντύπων» εκτοξεύοντας «βαρύτατες πλην ανυπόστατες κατηγορίες», ενώ υπάρχει υπαινιγμός ότι ο κ. Κοντονής προσπαθεί να επιβληθεί πραξικοπηματικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η απαντητική επιστολή κοινοποιήθηκε στον Γ.Γ. UEFA, Θεόδωρο Θεοδωρίδη, στους Κωστάκη Κουτσοκούμνη και Άγγελο Ρηγόπουλο που συμμετέχουν στην κοινή αποστολή FIFA και UEFA στην Ελλάδα, στον πρόεδρο Ένωσης Β΄ Εθνικής Κατηγορίας, Στέλιο Σφακιανάκη, στον Προϊστάμενο Πρωτοδικείου Αθηνών, Σπυρίδωνα Γεωργουλέα, και στην πρόεδρο Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις