Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2005 07:00
A- A A+

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, στα ηπειρωτικά και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, προβλέπει για σήμερα, Δευτέρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Αστατος καιρός, κατά περιόδους νεφελώδης, με παροδικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 13 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Αστατος καιρός, κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Θα υπάρχουν πάντως και διαστήματα ηλιοφάνειας. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες, με παροδικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Ανεμοι: Βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αρχικά λίγες νεφώσεις, που σταδιακά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν παροδικές βροχές, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα να εκδηλωθούν και καταιγίδες. Αργά το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες, με παροδικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως τις απογευματινές ώρες. Το βράδυ, ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Λίγες νεφώσεις, που τις απογευματινές ώρα στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες, προβλέπει για αύριο, Τρίτη, η ΕΜΥ. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή