Channing Tatum: Πρωταγωνιστής στη νέα εκδοχή της ταινίας «Η γοργόνα»

Σάββατο, 06 Αυγούστου 2016 08:10
A- A A+

Ο Αμερικανός ηθοποιός και παραγωγός Channing Tatum πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη νέα εκδοχή της ταινίας «Η γοργόνα», παίζοντας τον ρόλο της Daryl Hanna, ενώ η Jillian Bell θα αναλάβει τον ρόλο του Tom Hanks.

Ο 36ρονος  Tatum θα είναι και παραγωγός της ταινίας μαζί με τον Brian Grazer και τον Ron Howard, που ήταν ο σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας, που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1984.

Στην αρχική ταινία, ο Allen Bauer (Tom Hanks) είναι ένα μικρό αγόρι που δεν ξέρει κολύμπι.  Μια γοργόνα θα τον σώσει από βέβαιο πνιγμό και μια μεταφυσική σχεδόν σύνδεση θα αρχίσει μεταξύ τους. Κανείς, όμως, δεν πιστεύει τον μικρό Allen και έτσι με τα χρόνια φτάνει να πιστέψει ότι όλο το περιστατικό ήταν δημιούργημα της φαντασίας του.

Πολλά χρόνια αργότερα, ο Allen θα πάει ξανά στη θάλασσα και θα κινδυνεύσει πάλι να πνιγεί. Μια όμορφη γυμνή κοπέλα (Daryl Hanna) θα τον σώσει. Είναι η γοργόνα των παιδικών του χρόνων, ο Άλεν όμως το αγνοεί. Η γοργόνα με το όνομα Μάντισον, θα έρθει κοντά με τον Allen και τότε θα τεθεί το δίλημμα αν θα ζήσουν στη στεριά ή κάτω από τη θάλασσα… 

Η 32χρονη Jillian Bell έχει ξαναδουλέψει με τον Tatum στην ταινία «22 Jump Street» ενώ το ριμέικ της ταινίας «Η γοργόνα» φαίνεται να είναι δική της ιδέα.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς