Δριμεία ανακοίνωση της «Θύρας 7» κατά Μπάγεβιτς

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2005 17:50
UPD:18:04
A- A A+

Λίγες ημέρες πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός που θα αποφασίσει για την παραμονή ή όχι του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο του πρωταθλητή και κυπελλούχου Ελλάδος, η «Θύρα 7» εξέδωσε δριμύτατη ανακοίνωση κατά του σερβοέλληνα τεχνικού και του (δημοσιογραφικού) περιβάλλοντός του.

Η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού έχει ως εξής:

«Είχαμε προαναγγείλει πως η Θύρα 7 θα μίλαγε αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος. Ο Βίτορ Μπόρμπα Φερέιρα Ριβάλντο όμως μας πρόλαβε. Πιθανώς και αυτός θα θέλει το κακό του Ολυμπιακού, όπως και όλοι εμείς που ακολουθούμε παντού την ομάδα μας. Η προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης εν μέρει πέτυχε… Τα ψευτοδιλλήματα Ντούσαν ή Αλέφαντος!!! ή Μπιγκόν!!! σαφώς και γέρνουν τη ζυγαριά προς τη μεριά του Μπάγιεβιτς! Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς, πότε η Θύρα 7 αξίωσε κάτι τέτοιο; Το μόνο που ζητήσαμε με την λήξη της περσινής περιόδου ήταν να έρθει ένας ξένος τεχνικός εγνωσμένης αξίας, γιατί πλέον τις φιλοδοξίες μας δεν τις καλύπτει κανένας τεχνικός απ? όσους έχουν περάσει από τον ελληνικό χώρο. Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς, σε ποιο γήπεδο εκτός έδρας (που πάμε μόνο εμείς), υβρίστηκε με χυδαίο τρόπο ο Μπάγιεβιτς; Το γεγονός ότι ασκήσαμε κριτική, όταν βλέπαμε ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά, αποσκοπούσαμε στο κακό της ίδιας μας της ομάδας; Μήπως πρέπει να είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι επειδή φάγαμε 3 γκολ σε 45? λεπτά από την Λίβερπουλ και όχι σε 7? λεπτά όπως η Μίλαν; Να απολογηθούμε γιατί δεν προτιμούσαμε τον Τσιάρτα!!! από τον Ριβάλντο!!! μήπως στις μεταγραφές του καλοκαιριού; (γιατί τέτοιο ζήτημα τέθηκε). Δεν είμαστε ούτε θα κάνουμε τους προπονητές για τα όποια τεχνικά λάθη έγιναν την περίοδο που τελείωσε και τα οποία επιμελώς οι συνεργάτες του (δημοσιογράφοι), έκρυβαν τεχνηέντως, αλλά δε μπορούμε και να μην ασκούμε κριτική, γιατί πάνω απ? όλους και απ? όλα το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι ο Ολυμπιακός και όχι πρόσωπα ή συνεργάτες. Πότε δεν αφήσαμε τον προπονητή να δουλέψει όπως ισχυρίζονται οι αγαπητικοί του; Όταν τρέχαμε κατά χιλιάδες σε Λα Κορούνια – Μονακό – Λίβερπουλ – Σοσό – Νιούκαστλ, αγνοώντας κόπο και έξοδα, για να υποστηρίξουμε την ομάδα μας; Σε ποιο γήπεδο στην Ελλάδα δεν ήμασταν παρόντες παροτρύνοντας αποκλειστικά και μόνο τον Ολυμπιακό μας; (...)

Εμείς απαιτούμε ο Ολυμπιακός να ΑΝΟΙΞΕΙ την ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ… Να στηθεί και να οργανωθεί πάνω σε Ευρωπαϊκά πρότυπα με τεχνικό διευθυντή παγκόσμιας εμβέλειας, επιτέλους έναν ξένο τεχνικό εγνωσμένης αξίας και ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ. Τα πρώτα χρόνια έπρεπε να ξεχρεώσουμε… Δεκτόν… Μετά να σταθούμε στα πόδια μας κατακτώντας τίτλους… Δεκτόν… Μετά να φτιάξουμε προπονητικό κέντρο και γήπεδο… Δεκτόν… Κάνοντας υπομονή τα επιτύχαμε όλα αυτά… Ενωμένοι, και πάνω απ? όλα δείχνοντας εμπιστοσύνη στην διοίκηση που είχε όραμα… Το όραμα τώρα πλέον είναι ένα και μόνο… Το δρόμο τον έδειξε ο… Ριβάλντο. Οι απόψεις των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων του Ολυμπιακού συμβαδίζουν… Τι μένει;… Να πάρει τις σωστές αποφάσεις η διοίκηση, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη… Φέρνοντας επιτέλους έναν ξένο τεχνικό εγνωσμένης αξίας να δουλέψει στον σύλλογο ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΑΙΖΟΝ, όπως ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ επί προεδρίας Σωκράτη Κόκκαλη.

Υ.Γ.: Ζητάμε από τον κόσμο του Ολυμπιακού να πει ΟΧΙ στα ψευτοδιλλήματα και σ? αυτούς που προσπαθούν να σπείρουν διχόνοια ανάμεσα μας, και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να ανεβάσουμε τον πήχη ψηλότερα, με βλέμμα προς το Ευρωπαϊκό όραμα!».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις