Αντιπαράθεση στη Βουλή μεταξύ Ν. Φίλη και Δ. Κωνσταντόπουλου

Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2016 20:03
UPD:20:08
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Δεν ήμουν παρών στο επεισόδιο. Διαβάζω την ανακοίνωση Λοβέρδου για προπηλακισμό αλλά και την ανακοίνωση Βεντήρη που είναι αναλυτική, δύο – τρεις σελίδες, και δεν λέει τίποτα τέτοιο», του επεσήμανε ο Ν. Φίλης (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ένταση υπήρξε στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής ανάμεσα στον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Κωνσταντόπουλο με αφορμή το αν υπήρξε επίθεση σε συνεργάτη του βουλευτή από τον Μιχάλη Κουρουτό, πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ (Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών).

Ο Δ. Κωνσταντόπουλος κατήγγειλε «τον πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ για την αήθη και απαράδεκτη συμπεριφορά εναντίον συνεργάτη μου» Πάρη Βεντήρη και ζήτησε «να καταδικάσει ο υπουργός τους τραμπουκισμούς».

«Δεν ήμουν παρών στο επεισόδιο. Διαβάζω την ανακοίνωση Λοβέρδου για προπηλακισμό αλλά και την ανακοίνωση Βεντήρη που είναι αναλυτική, δύο – τρεις σελίδες, και δεν λέει τίποτα τέτοιο», του επεσήμανε ο Ν. Φίλης σημειώνοντας ότι «αυτά που εσείς ισχυρίζεστε στεντόρεια τη φωνή και διαμαρτύρεστε όρθιος και τοεπαναφέρει ο Λοβέρδος, δεν τα λέει ο παριστάμενος Βεντήρης που είναι το" θύμα" και ο άνθρωπός σας, ως διευθυντής του πολιτικού σας γραφείου».  «Λυπάμαι για αυτό το αδίστακτο πολιτικό παιχνίδι», τόνισε ο Ν. Φίλης.

Naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή