Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής για το Ισραήλ ο Ντουρμάζ

Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2016 13:09
UPD:13:10
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

(φωτογραφία αρχείου)

A- A A+

Απουσία και μάλιστα σημαντική για τον Ολυμπιακό ενόψει της ρεβάνς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, την προσεχή Τετάρτη, καθώς ο Τζίμι Ντουρμάζ δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια της ελληνικής ομάδας.

Ο Σουηδός διεθνής ένιωσε ενόχληση στους οπίσθιους μηριαίους στη σημερινή προπόνηση, τελευταία για τον πρωταθλητή στην Ελλάδα και ο Βίκτορ Σάντσεθ τον άφησε εκτός αποστολής, όπως και τον τραυματία Δημήτρη Σιόβα αλλά και τον Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος δεν υπολογίζεται. 

Από την άλλη, το ευχάριστο για τον Ισπανό τεχνικό είναι ότι αυτή τη φορά θα έχει στη διάθεσή του τόσο τον Άλαν Πουλίδο όσο και τον Εστέμπαν Καμπιάσο, στην εμπειρία του οποίου ποντάρει πάρα πολύ για να πάρουν οι «ερυθρόλευκοι» την πρόκριση.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει στις 17:00 με πτήση τσάρτερ για το Ισραήλ. Στο αεροπλάνο θα επιβιβαστούν οι, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανιάτης, Μανθάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσος, Σεμπά, Βούρος και Ζντιέλαρ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις