Ολλανδία: Περισσότερα τα κινητά τηλέφωνα, από τους κατοίκους

Τρίτη, 31 Μαΐου 2005 13:16
A- A A+

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ήταν τα κινητά τηλέφωνα, από τους κατοίκους της Ολλανδίας, το πρώτο τρίμηνο του έτους, σύμφωνα με έρευνα. Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στην Ολλανδία, αύξησαν τις κανονικές τους συνδέσεις κατά 356.000, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των συνδρομητών τους σε 16,4 εκατ. πελάτες, στα τέλη Μαρτίου ή το 100,4% του πληθυσμού, σύμφωνα με τον ολλανδικό όμιλο ερευνών, Telecompapaer.

Η έρευνα υπολόγισε τον αριθμό των συνδρομητών, από τις κάρτες SIM που τοποθετούνται μέσα στις συσκευές για να συνδεθούν με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και δεν μέτρησε πόσοι άνθρωποι κατέχουν τη συσκευή του τηλεφώνου.

«Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν δύο ή περισσότερες κάρτες SIM», ανέφερε ο αναλυτής, Ed Achterberg. Kάποιοι έχουν αρκετές συσκευές για να διαχωρίζουν τα προσωπικά, από τα επαγγελματικά τους, τηλέφωνα. Επιπροσθέτως οι τιμές των κινητών, στο πλαίσιο του έντονου ανταγωνισμού που επικρατεί, προσελκύει όλο και περισσότερους νέους ανθρώπους, με καλύτερους όρους συνδρομής.

Στη Δανία, με πληθυσμό 5,5 εκατ. ανθρώπων, 150.000 είναι οι κάρτες SIM που χρησιμοποιούνται. Η πραγματική διείσδυση των ανθρώπων που έχουν κινητά τηλέφωνα στην Ολλανδία, υπολογίζεται σε περίπου 75% έως 80%.

¶λλες χώρες, των οποίων οι συνδρομές είναι κοντά στο 100% των κατοίκων, είναι το Ισραήλ (105%), η Σουηδία (104%), η Φινλανδία (98%), η Δανία (95%) και η Εσθονία (95%), αλλά οι εταιρείες, δεν κάνουν όλες τις ίδιες διακρίσεις για τους ενεργούς και μη ενεργούς συνδρομητές.

Στη Βρετανία, οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, υπολογίζουν μόνο εκείνους του συνδρομητές, που χρησιμοποίησαν το κινητό τους τουλάχιστον τους τρεις τελευταίας μήνες.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή