Γιώργος Ανατολάκης: «Χρωστάω πολλά στον Μπάγεβιτς»

Έτοιμος να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό
Τρίτη, 31 Μαΐου 2005 19:34
A- A A+

«Χρωστάω πολλά στον Μπάγεβιτς», δήλωσε ο Γιώργος Ανατολάκης σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sportime Radio», εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία του να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Αναφερόμενος στον Ντούσαν Μπάγεβιτς ο διεθνής αμυντικός τόνισε: «Ήταν ο άνθρωπος που με έφερε στον Ολυμπιακό και στην ουσία άλλαξε την καριέρα μου. Ήρθα στον Ολυμπιακό και πήραμε το Πρωτάθλημα. Οφείλω πολλά σε αυτόν, αλλά από εκεί και πέρα είχα μαζί και τον κόσμο της Θύρας 7. Τότε κατάλαβα που είχα έρθει. Ήμασταν ενωμένοι, μια γροθιά και καταφέραμε να αναδειχτούμε νταμπλούχοι».

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό του μέλλον, ο Γιώργος Ανατολάκης είπε: «Όνειρό μου είναι να υπογράψω και να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Αγάπησα, πόνεσα και πονάω αυτή την ομάδα και όσοι έχουν αγωνιστεί εδώ το καταλαβαίνουν. Υπήρξαν κι άλλες χρονιές που είχα καλή απόδοση. Φέτος τα πήγαμε πολύ καλά. Γενικά όλη η ομάδα πήγε καλά και για αυτό είχα κι εγώ αυτή την απόδοση. Για να αποδώσεις αυτά που μπορείς, πρέπει να είσαι ήρεμος. Και η ηρεμία ξεκινά από το σπίτι. Θέλω να ξεχάσω το περασμένο καλοκαίρι, καθώς έφτασα πολύ κοντά στην αποχώρηση από τον Ολυμπιακό. Παραλίγο να φύγω, αλλά μετά τα πράγματα διορθώθηκαν, όπως επίσης και το κλίμα και όλα λειτούργησαν θετικά. Το φετινό πρωτάθλημα ήταν γλυκό. Ήταν το συναρπαστικότερο των τελευταίων ετών, καθώς παίχτηκαν όλα έως την τελευταία αγωνιστική».

Τέλος ο Γιώργος Ανατολάκης αναφέρθηκε και στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Σωκράτη Κόκκαλη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχει γράψει ιστορία. Έχει κάνει το σπίτι του Ολυμπιακού, το γήπεδο Καραϊσκάκη που ακόμα και η Εθνική Ελλάδας παίζει εκεί. Έχει φέρει πολλά πρωταθλήματα αλλά και παίκτες όπως οι Ζάχοβιτς, Τζιοβάνι, Καρεμπέ και Ριβάλντο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις